طرز تهیه آش جو قرمز مجلسی
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا جو را خوب بشویید سپس حداقل 4 ساعت قبل در ظرفی با آب بریزید و بگذارید خیس بخورد و غلیظ شود. بعد از این مدت جو را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
در همین حین جو دو سر را با 4 پیمانه آب در قابلمه بزرگی بریزید سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا روی حرارت متوسط و براق بپزد. بعد از 30 دقیقه هویج ها را تکه تکه می کنیم.
مرحله سوم
در این زمان هویج را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از 30 الی 40 دقیقه قابلمه مناسبی را روی آتش می گذاریم سپس پیاز را ریز خرد می کنیم و کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم و خوب باد می کنیم.
مرحله چهارم
پس از سبک شدن پیاز مرغ را تکه تکه کرده و به تابه اضافه می کنیم. سپس مرغ را خوب تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس سیر را رنده می کنیم و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
سطح پنجم
حالا مواد را خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها ظاهر شود سپس رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ آن روشن شود و طعم و بوی رب گوجه سبز را کاملا به خود بگیرد.
آلتینجی تپگیر
در این مرحله گوجه ها را در تابه رنده می کنیم و به همراه سایر مواد تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. وقتی هویج و جو کاملا پخته شدند، مخلوط مواد داخل تابه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
گام هفتم
حالا درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد، آب لیموترش را بگیرید و به همراه برگ های گشنیز خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله سوپ را بچشید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حالا 10 دقیقه دیگر به آن می دهیم و سپس تابه را از روی حرارت بردارید. در آخر سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تزئین کنید. دستور پخت سوپ جو قرمز را از سایت پارسی دی بگیرید.